Realtime rendering van D5 voor Revit

Architecten en landschapsontwerpers die met D5 Render werken, kunnen hun Revit-modellen op een realistische en meeslepende manier visualiseren, zodat ze snel wijzigingen kunnen aanbrengen, de samenwerking kunnen verbeteren en ontwerpideeën beter kunnen communiceren.

Gepubliceerd op 
16/9/2024
Victor B. Ortiz Architecture

Revit is een krachtige tool voor building information modeling (BIM), waarmee architecten, ingenieurs en bouwprofessionals op een collaboratieve manier bouwgegevens kunnen creëren, ontwerpen en beheren. De realtime rendering van D5 Render is daarbij een handige aanvulling voor een directe preview van ontwerpprojecten.

4 redenen om te kiezen voor D5 en Revit

  1. Workflow:
    De perfecte compatibiliteit van D5 Render met Revit 2024 tilt deze BIM-software naar een hoger niveau. Dankzij de live plug-in zie je je ontwerp direct in 3D gerenderd terwijl je in Revit werkt.
  2. Omgeving:
    Met D5 kunnen Revit ontwerpers zien hoe de architectuur eruit ziet in de context. Om de functionaliteit en esthetiek van een gebouw beter tot hun recht te laten komen, kunnen architecten veranderingen in de omgeving zichtbaar maken, zoals het weer, de groene omgeving en de belichting.
  3. Animatie:
    Doorloop Animaties geven een virtuele rondleiding door het gebouw, waardoor kijkers de ruimte vanuit een eerstepersoonsperspectief kunnen ervaren en een idee krijgen van de schaal, indeling en functionaliteit. Revit ontwerpers kunnen eenvoudig een animatie maken voor hun projecten, zodat ze ontwerpideeën makkelijker kunnen overbrengen aan klanten.
  4. Ingebouwde assetbibliotheek:
    Architecten en landschapsontwerpers die Revit 2024 gebruiken, hoeven niet langer op internet te zoeken naar modellen of materialen. Met de ingebouwde bibliotheek van D5 met meer dan 2.000 texturen en 9.000 modellen is het nog nooit zo eenvoudig geweest om een rijke en ontroerende context voor het gebouw te bouwen.
Victor B. Ortiz Architecture

Livesync met Revit

D5 Render heeft een D5 Converter-plugin, voor live synchronisatie met Revit 2024. Je kan perspectieven, materialen, modellen en lichten synchroniseren van Revit naar D5. Latere wijzigingen in Revit kunnen ook in realtime gesynchroniseerd worden. Andere geavanceerde functies zijn onder andere kleurfilters, aparte export, gekoppelde modellen, consistente kleuren, visuele stijl en vloeiend oppervlak.

Ontdek zelf alle handige voordelen van D5 Render en Revit en til jouw ontwerpen voortaan naar een hoger niveau. Je ervaart al snel hoe makkelijk het is.

Aan de slag met D5 Render

Voor ontwerpers die grenzen willen verleggen.

Probeer gratis